Black Moustache

★ Älä tuhlaa aikaasi heihin jotka ei tuhlaa aikaansa sinuun.

Heippa! Ajattelin tulla päivittämään tietoja tännekkin puolelle. Olen siis parisuhteessa tällähetkellä Helena nimisen tytyn kanssa jota kutsun nimellä 'henkka. Oon lähössä huomenna hänen luo viikoksi, jänskättää. Se tunne kun oon pakkaamassa niin kaikki vaatteet ei edes mahdu laukkuun. Joululahjaksi sain kummilta jouluisen tarjottimen, kirja nimeltä Taivaallinen rakkaus & jouluukuuseen enkelikoristepallo. Mummulta sain joululahjaksi rahaa reissuun minkä teen tuonne tyttöystäväni luo. Veeralta Royale bouquet baylis and harding & pesusienen, heh. Suvilta kynttilälyhdyn & babylipsin. Äidiltäni sain lapaset & lautasliinoja, siskon poikaystävän perheeltä sain sellaisen shampoo- pakkauksen, siskoltani huulikorun, siinäpä ne. En ollut kyllä mitään pyytänytkään mutta silti jotain sain. Kävin tuossa toissapäivänä kampaajalla, uudenvuoden vietän tyttöystäväni kanssa Lapissa.
Olen kovin onnellinen kun olen löytänyt elämääni niin samankaltaisen & ihanan tytyn! Me siis
alettiin seurustelemaan 8.12.2014. Oon ollut kyllä niin loman tarpeessa, koulussa on ollut jotenkin niin ressaavaa kun kokeet & muutenkin aina ollut koulun jälkeen niin väsynyt että ei sitä oikeen oo jaksanut tehdä enään mitään. On ollut myös isääni kohtaan hermot niin tiukilla & meidän välit on vähän tulehtuneet yhden asian takia jota en tänne nyt viitsi kertoa. Näin tänään Veeraa kun hän on siis Vetelissä. Tää kirjoittaminen tänne blogin puolelle voi tulla olemaan sellaista että vähemmän kirjoittelen koska koulu vie niin paljon aikaa, että siihen on pakko keskittyä ihan kunnolla.
Silti välillä pyrin tulemaan tänne kirjoittamaan aina kuulumisia. Voin tänne tulla kirjoittamaan tytystäni & meistä enemmän tässä loman aikana!


                                             












Palataan astiaan! -Tuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos aiot kritiikkiä antaa niin sano se asiallisesti. Kommenttia saa heittää sekä postausideoita!

Kuvaan Nikon d3100 järjestelmäkameralla c:

Jos on jotain asiaa tai muuten vain haluat tulla puhumaan niin facebookissa löydät minut nimellä Tuija Kielaankangas, Kikmessengerin sekä Instagramin löydät nimellä Tuikky ! c: